Jak říká Jamie Oliver, millenium consulting group na tomhle receptu millenium consulting group je úžasny kontrast čerstvé chuti salátu a horké grilované ryby. Vy borně spolu ladí, je to osvěžující a skvěle to vypadá. Vyberte jakoukoli millenium consulting group rybu, která je vhodná na grilování v obchodě vám poradí.
Počet porcí pro 4 osoby Ingredience asi 6 lžic panenského olivového oleje 2 citrony mořská sůl a čerstvě mlety pepř 400 g filetů z bělomasé ryby (například treska nebo halibut) 1 hrst čerstvého oregana, nasekané lístky 8 zraly ch oválny ch rajčat nebo 800 g směsi jiny ch pěkny ch rajčat 2 bulvy fenyklu (zelené lístky natě uchované, dřevnaty millenium consulting group střed odkrojeny ), nakrájené na tenké plátky 2 lžíce balzamikového octa 1 čerstvá červená chilli paprička, zbavená semen a nakrájená na plátky
Příprava millenium consulting group jídla 1 Ze 3 4 lžic olivového oleje, trochy citronové šťávy, soli a pepře ušlehejte zálivku. Pokapejte jí rybu a posypte oreganem. Položte maso na rozpáleny gril nebo grilovací pánev 2 cm silné filety opékejte 2 3 minuty. Pak přendejte na nahřáty talíř. 2 Na salát pokrájejte rajčata na tenké plátky, osolte a opepřete. Rozložte na talíře. Fenykl v misce pokapejte olivovy m olejem a citronovou šťávou, osolte, opepřete a promíchejte. Rozdělte na rajčata. 3 Navrch položte ryby, klidně millenium consulting group trochu oddělené kousky rybího masa. Pokapejte balzamikovy m octem, posypte chilli papričkou a odloženy mi zeleny mi lístky natě fenyklu.
Recepty Recepty Apetitu Recepty od Vás
No comments:
Post a Comment