4 62 hodnocení
Počet porcí 4 Ingredience 400 g drobnozrnné zelené čočky, propláchnuté food styling ideas 1 velká červená cibule, tenké plátky 200 g balkánského sýra nebo fety, hrubě strouhané či nadrobené malý svazek petrželky nebo koriandru, nasekané listy šťáva z 1 citronu 4 5 lžic panenského olivového oleje 1 lžíce balzamikového octa sůl a čerstvě mlety pepř
Příprava food styling ideas jídla 1 Čočku zalijte studenou vodou, nechte půl hodiny máčet a slijte. Znovu zalijte trojnásobny m množstvím vody a vařte bez míchání asi 20 minut doměkka; čočka by ale měla zůstat pevná. Slijte a nechte okapat. 2 Smíchejte citronovou šťávu, ocet, olej, trochu soli a pepř. Čočku promíchejte se zálivkou, cibulí, petrželkou a nakonec přidejte sy r. NĚCO NAVÍC Francouzskou zelenou drobnozrnnou čočku koupíte v prodejnách zdravé vy živy i v Tescu.
Související: Čočková polévka z trouby Čočková polévka s křupavým pastinákem Čočková polévka s řasou Čočková polévka do termosky Novoroční čočka na kyselo Arabsky kotlík s čočkou a kuřetem Dhál z červené čočky a fazolek mungo Čočkovy salát
Úvod Novinky food styling ideas Tipy a triky Akce a kurzy Škola vaření Soutěže
No comments:
Post a Comment