Saturday, March 15, 2014

Počet porcí 4 Ingredience 4 plátky vepřové krkovice bez kosti po 150 200 g sůl a čerstvě mlety pepř


0             ryan consulting group 0 hodnocení
Počet porcí 4 Ingredience 4 plátky vepřové krkovice bez kosti po 150 200 g sůl a čerstvě mlety pepř 4 lžíce oleje na potření masa 1 lžička sušené šalvěje ryan consulting group nebo 1 lžíce čerstvé nasekané 1 palice česneku, rozebraná na stroužky 2 cibule, nakrájené na klínky 1 lžička drceného kmínu trocha ryan consulting group piva na podlití NA SALÁT 500 600 g kysaného bílého zelí 1 velká mrkvev, nastrouhaná na hrubší nudličky 3 jarní cibulky, nakrájené na plátky 1 červené jablko, nakrájené na nudličky 2 lžíce oleje sůl, špetka mletého zázvoru a cukr na dochucení
Příprava jídla 1 Rozpalte troubu ryan consulting group na 180 C. Okraje krkovice nasekněte špičkou nože, aby se plátky při pečení ryan consulting group nekroutily. Z obou stran je osolte, opepřete, potřete olejem, vetřete bylinky, přikryjte a nechte v chladu ryan consulting group odležet. 2 Zelí překrájejte, vložte do mísy a promíchejte s mrkví, cibulí a jablkem. Přilijte olej, dochuťte cukrem, zázvorem a případně solí. 3 Do pekáče nebo na plech rozložte naložené plátky krkovice, posypte je kmínem, obložte stroužky neloupaného česneku, klínky cibule a zprudka zapečte ryan consulting group asi 15 minut v troubě. Podlijte vodou nebo i pivem, přikryjte alobalem a pečte asi 45 minut doměkka. Nakonec stáhněte alobal a dopečte krátce ryan consulting group dozlatova. Podávejte se zelny m salátem.
Časopis Apetit Aktuální vydání


No comments:

Post a Comment