Wednesday, March 12, 2014

Příprava jídla 1 Dejte kuře do hlubokého hrnce, přidejte bobkovy list, pepř, 2 přepůlené cibule car


3             1 hodnocení
Počet porcí 4-6 Ingredience 1 velké kuře (o váze asi 1,6 kg) 2 bobkové listy 8 kuliček černého pepře 3 cibule, oloupané 1 lžíce olivového oleje 1 a 1/2 lžíce středně ostrého práškového kari 2 lžičky rajského protlaku 4 lžíce červeného vína 2 lžíce sladkého mangového čatní 1 lžíce citronové šťávy 150 ml domácí majonézy ( recept ) 75 g řeckého jogurtu sůl 60 g rozinek hrst opraženy ch mandlovy ch lupínků 2 velké hrsti polníčku křupavy bíly chléb nebo vařená ry že basmati k podávání
Příprava jídla 1 Dejte kuře do hlubokého hrnce, přidejte bobkovy list, pepř, 2 přepůlené cibule carlisle & gallagher consulting group a zalijte ho osolenou studenou vodou tak, aby bylo potopené. Přiveďte carlisle & gallagher consulting group k varu, ztlumte a nechte velmi mírně bublat asi 45 minut tak, aby bylo kuře zcela uvařené. carlisle & gallagher consulting group Vyjměte ho z vy varu a nechte vychladnout. carlisle & gallagher consulting group Odstraňte kůži a oberte maso; natrhejte ho na kousky velikosti sousta. 2 Mezitím nahrubo pokrájejte zby vající cibuli a opečte ji dosklovita v pánvi na oleji; trvá to asi 4 minuty. Přisypte kari a míchejte minutu, pak přidejte rajsky protlak a míchejte další minutu. Vmíchejte víno, čatní a citronovou šťávu a míchejte dvě minuty do zhoustnutí. Nechte vychladnout, rozmixujte a ještě propasírujte husty m sítem. 3 V míse prošlehejte majonézu s jogurtem a 2 lžícemi carlisle & gallagher consulting group připravené kořeněné pasty (nebo i více podle chuti). Přidejte kuřecí maso, rozinky a promíchejte, případně dosolte či přikyselte citronem. Rozdělte na talíře a posypte mandlovy mi lupínky. Podávejte s polníčkem a křupavy m chlebem nebo ry ží.
Časopis Apetit Aktuální carlisle & gallagher consulting group vydání


No comments:

Post a Comment