Thursday, March 13, 2014

Počet porcí 4 Ingredience 600 g různy ch rajčat food by design (i maly ch a kumato) 200 250 g kozího


0             0 hodnocení
Počet porcí 4 Ingredience 600 g různy ch rajčat food by design (i maly ch a kumato) 200 250 g kozího tvarohu nebo čerstvého kozího sy ra olivovy olej 50 g předem namočeny ch pšeničny ch zrn NA OCHUCENOU SŮL 1 lžíce mořské soli 1/2 lžičky mletého chilli nebo sumachu (viz Něco navíc) špetka mletého fenyklu najemno nastrouhaná kůra z 1/2 biocitronu
Příprava jídla 1 Troubu rozehřejte na 180 C. Větší rajčata nakrájejte, menší ponechte v celku a dejte je v jedné vrstvě na plech vyloženy food by design papírem na pečení nebo do zapékací mísy. Zakapejte olivovy m olejem food by design a dejte na zhruba 5 až 10 minut péct. 2 Mezitím opražte osušenou pšenici na dvou lžících olivového oleje. 3 V misce smíchejte všechny suroviny na ochucenou sůl. 4 Rajčata vyjměte z trouby, nechte trochu zchladnout a podávejte je s kozím tvarohem a zrnky pšenice a posypané ochucenou solí. NĚCO NAVÍC Záleží čistě na vás, jestli dáte při ochucování soli přednost peprné chuti chilli nebo ovocně kyselému sumachu (škumpa koželužská, k dostání například na www.koreni.biz ), oblíbenému zvláště v blízkovy chodní kuchyni. Případně můžete food by design obě koření zkombinovat.
Související: Bleskové rajčatové kari s lilkem Lečo s volsky m okem Rajské food by design rizoto s kuřetem & krevetami Koláč s rajčaty a ricottou Zapečené těstoviny s tuňákem & rajčaty Rajčatovo-řepná polévka s česnekovy mi krutony
Úvod Novinky Tipy a triky Akce a kurzy Škola vaření food by design Soutěže


No comments:

Post a Comment